Sport

CSM Făgăraș rămâne pe ultimul loc în Liga Zimbrilor

 

CSM Făgăraș a suferit ieri a patra înfrângere în Liga Zimbrilor. Handbaliștii antrenați de Dumitru Opriș și Vasile Curițeanu au cedat duminică, pe teren propriu, 18-22 (10-8), în fața grupării HC Vaslui și după patru etape ocupă ultima poziție a ierarhiei.

Golurile gazdelor au fost marcate de: Frățilă – 4, Pasere și Arsene – câte 3, Filip, Mateoniu și Apolzan – câte 2, Dedu și Alisie – câte 1.

„Am început bine meciul. În minutul 24 conduceam cu 9-4. Apoi, am ratat nepermis multe faze de unu contra unu cu portarul advers. Trebuia să intrăm la pauză cu un avantaj de 7-8 goluri, dar lipsa de experiență și-a spus cuvântul. Și în partea a doua am stat lângă adversar. Am fost egalați în minutul 45, după care pe final am pierdut. Totuși, suntem mulțumiți de atitudinea băieților, s-au bătut”, a declarat antrenorul secund Vasile Curițeanu.

Pentru CSM Făgăraș urmează confruntarea din deplasare cu Dinamo București, programată miercuri la ora 18.00.

FOTO: bunaziuafagaras.info 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare