Sport

Cristina Neagu, ÎN ATENȚIA L’Equipe înaintea meciului România – Franța de la Mondialul de handbal feminin!!!

 

Prestigiosul cotidian francez L’Equipe i-a dedicat astăzi un articol interesant Cristinei Neagu înaintea disputei România – Franța, programată diseară la Campionatul Mondial de handbal feminin din Germania.

Astfel, despre interul nostru stânga în vârstă de 29 de ani, având 1.80 metri înălțime și un braț „devastator”, s-a relatat că a fost aleasă cea mai valoroasă handbalistă din lume în trei rânduri, 2010, 2015 și 2016.
 
Gnonsiane Niombla, coechipiera sa de la CSM București, a relatat pentru sursa citată: „Este extrem de completă”, susținând că a decis să plece de la Podgorica după 4 sezoane petrecute în Muntenegru, întrucât vrea să câștige Liga Campionilor cu o echipă de club românească.

Camille Ayglon, o altă „tigroaică” din Franța, a precizat cu privire la Neagu: „Nu este firea cea mai sociabilă, însă e mereu «pro»”.

În fine, Laurisa Landre, actualmente evoluând la Metz, dar care a trecut și prin campionatul României, a spus despre Cristina Neagu: „Este totdeauna în luptă cu adversarele. Poți, însă, s-o scoți din joc, întrucât se enervează ușor”.

Foto: L’Equipe

CITEȘTE ȘI: C.M. HANDBAL FEMININ. Toate rezultatele de ieri. România a câștigat grupa A. Adversarul din optimi se decide astăzi. Programul zilei


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button