Sport

Cristina Neagu are ULTIMUL CUVÂNT!

 

Cristina Neagu, vedeta echipei de handbal feminin a României, a postat pe contul său de Facebook concluziile sale după ce Campionatul Mondial s-a încheiat pentru „tricolorele” noastre.

„Locul 12 nu ne onorează, dar avem o echipă tânără și neexperimentată, iar multe dintre fete si-au facut debutul la un astfel de turneu final. Ne-am dorit, ne-am luptat, dar atât s-a putut de această dată. Suntem calificate la turneul preolimpic din luna martie, datorită locului 4 de la Campionatul European de anul trecut, pe care tot NOI l-am obținut. Vom da totul pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo și am încredere că această experiență ne va face mai puternice.

Mulțumiri speciale celor care au călătorit până în Japonia pentru a fi alături de noi, dar mai ales pentru că după înfrângeri au strigat și mai tare «Hai România»”!

A „semnat” #CN8

CITEȘTE ȘI: Mai toți îl vor (Ry)DEMIS!

C.M. HANDBAL FEMININ. UMILINŢĂ şi cu JAPONIA. „Tricolorele” au încheiat ÎN GENUNCHI un turneu final RATAT. Demisionează Dedu?

Gheorghe Tadici cere DEMISII la FRH!

BRAȘOV. Mariana Târcă – ATACURI ȘI ÎNȚEPĂTURI; despre Ryde și… Cristina Neagu!

Radu Voina: „Ryde ne ia de proști”!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare