Sport

Cristiano Ronaldo riscă suspendarea

 

Cristiano Ronaldo ar putea fi suspendat 12 meciuri pentru gestul golănesc din Supercupa Spaniei, 3-1 pentru Real Madrid în turul contra celor de la FC Barcelona, pe Camp Nou, pentru că l-a îmbrâncit pe arbitrul Ricardo De Burgos Bengoetxea după ce acesta i-a acordat al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu pentru simulare, când a căzut în careul advers la un duel cu Samuel Umtiti. Golurile oaspeților au fost marcate de Gerard Pique (min. 50-autogol), Cristiano Ronaldo (min.80), Marco Asensio (min.90), iar pentru gazde a punctat Lionel Messi (min.77, penalty).
Articolul 96 din regulamentul Federaţiei Spaniole prevede o suspendare între patru şi 12 meciuri pentru comportament nesportiv. Presa spaniolă susţine că starul „galacticilor” va fi suspendat minimum patru meciuri. Arbitrul De Burgos a notat în raport că „jucătorul m-a împins uşor în semn de dezacord după ce i-am arătat cartonaşul roşu”.

Partida retur va avea loc pe 16 august, pe Santiago Bernabeu.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button