Sport

Cristian Ţopescu, decorat de preşedintele Klaus Iohannis

 

La Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis i-a conferit, miercuri, Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler lui Cristian Ţopescu, ocazie cu care şeful statului a afirmat că tinerii pot găsi în acesta modele de inspiraţie.
Tinerii români pot găsi modele de inspiraţie în performanţele dumneavoastră, adevărate lecţii de viaţă şi exemple ale tăriei de caracter. Timp de 40 de ani, aţi adus în casele noastre momentele în care sportivii români au obţinut victorii incredibile, devenind astfel unul dintre cei mai dinamici şi eficienţi vectori de promovare a României în lume. Vocea dumneavoastră, decenţa, eleganţa şi profesionalismul comentariilor au reprezentat momente de regăsire în valoare, în devotament şi dragoste pentru sport şi pentru România, în cele din urmă“, a spus Iohannis.
El i-a urat lui Cristian Ţopescu „La mulţi ani’, sănătate şi împlinirea tuturor aspiraţiilor, în contextul în care peste patru zile acesta va împlini vârsta de 80 de ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare