Sport

Cristian Ciocan, învins de rusul Alexander Povetkin

 

Pugilistul român Cristian Ciocan a fost învins de rusul Alexander Povetkin într-un meci eliminatoriu pentru titlul mondial de la categoria grea, ce a avut loc la Ekaterinburg (Rusia). A fost un meci slab făcut de pugilistul din Galati, care nu a arătat practic nimic. Scorul final a fost 120-108 și 118-108 în favoarea lui Povetkin. Sportivul nostru a mers în Rusia cu gândul să facă un meci defensiv, să-l obosească pe Povetkin si să dea lovitura decisivă pe final. Tactica pregătită nu a dat însă roade, iar Povetkin, în vârstă de 38 de ani, a fost foarte agil, a avut un joc bun de picioare și de brațe și a dominat meciul de la început până la sfârșit. Ciocan și-a asumat foarte puține riscuri, a stat mult în gardă și încerca să taie jocul adversarului luându-l în brațe. Pentru un asemenea gest, Ciocan a și fost penalizat cu un punct în repriza a șaptea. Pugilistul romăn nu a arătat mai nimic nici măcar în ultimele reprize când era clar că avea nevoie de un KO pentru a câștiga și a pierdut meritat, dar pleacă acasă cu o bursă de câteva sute de mii de dolari.
După acest meci, Ciocan a ajuns la patru înfrângeri la profesioniști. El are în palmares 22 de victorii. De partea cealaltă, Povetkin a obținut a 33-a victorie și rămâne cu o singură înfrângere. Rusul va deveni challenger obligatoriu pentru centura mondială WBO.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button