Sport

Crina Pintea a semnat cu Gyor

 

Pivotul Naționalei României, Crina Pintea, a semnat cu Gyor și va debuta la echipa maghiară pe 26 ianuarie, într-un meci cu CSM București, în Liga Campionilor la handbal feminin.

„Ce urmează pentru mine acum? Îmi doresc să mă odihnesc, mă simt obosită, apoi ştiţi ce urmează. Sincer, nu aş fi vrut să fac lucrul ăsta acum, însă… După cum aţi auzit, voi juca pentru Gyor! M-am obişnuit să-mi fie greu, pentru mine greu e ceva simplu. Aşa a fost mereu, nu pică nimic din cer pentru mine. Va fi greu şi de data asta, voi munci să-mi câştig locul acolo. Va fi greu să joc contra CSM-ului, clar, dar, cum am mai spus, când ai o şansă ca asta, nu ai cum să o ratezi. Joc contra Bucureştiului, nu va fi uşor, dar îmi voi face treaba”, a declarat Crina Pintea conform prosport.ro.

Pintea a fost și pe lista celor de la CSM București, Nicolae Luca, managerul secţiei de handbal al campioanei României, declarând pentru aceeași sursă: „S-a discutat cu Crina Pintea, jucătoarea face parte din strategia clubului. Am discutat însă cu ea pentru un contract începând din vară. În acest moment, CSM Bucureşti are doi pivoţi care joacă, Dragana Cvijic şi Oana Manea. Am discutat cu cei de la Gyor, nu a existat o concurenţă între cluburi în privinţa Crinei Pintea. Concurenţa există, însă numai pe teren. A existat un gentleman agreement între CSM şi Gyor, în condiţile în care noi avem acum doi pivoţi. Clubul din Ungaria a luat-o pe Crina pentru a întări acest post până în vară, având în vedere că acolo era doar Kari Brattset. Este o prioritate pentru noi ideea de a aduce ceva nou. Oricare dintre componentele echipei naţionale sunt în planurile de viitor ale clubului. Inclusiv cu Crina Pintea s-au făcut nişte proiecţii pentru viitor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare