Sport

Cozmin Gușă: „Aloo, deontologii lui pește, UEFA, ciocu’ mic în cazul ăsta?”

 

După ce Marius Şumudică a fost victima unei insulte rasiste în direct la un post TV, românul fiind numit „țigan” și „cerșetor” (detalii> Șumudică, făcut ȚIGAN și CERȘETOR / UPDATE. CE DECIZIE…), Cozmin Gușă a reacționat la scandalul izbucnit în Turcia.

 „MARIUS ȘUMUDICĂ A FOST ETICHETAT CA «ȚIGAN»ÎN TURCIA. ALOOO, DEONTOLOGII LUI PEȘTE, ONG-iștii, FRANȚUJII, ERDOGAN, UEFA, etc., TOȚI CEI CE L-AȚI ACUZAT PE NEDREPT PE ARBITRUL ROMÂN COLȚESCU, CIOCU’ MIC ÎN CAZUL ĂSTA??! DUBLA MĂSURĂ se aplică mereu în defavoarea românilor tocmai pentru că ne comportăm de mult timp ca popor asemenea unei cirezi de bovine, indivizi ce nu cunosc valoarea solidarității și acceptă orice umilință. Românilor le place mult «SĂ MOARĂ ȘI CAPRA VECINULUI!» și-și trăiesc viața după preceptul străvechi «CAPU’ PLECAT, SABIA NU-L TAIE!». Deci «CIOCU’ MIC!» fraților, că merităm chiar orice umilință, iar cei ce practică aroganța și nesimțirea în fața noastră au priceput asta demult …”, a scris Cozmin Gușă pe pagina sa de Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare