Sport

Cosmin Contra: „Veţi vedea o echipă care va ataca, care va pune în dificultate adversarul”

 

Cosmin Contra, selecționerul României, a susținut conferința de presă dinaintea mciului cu Muntenegru, din grupa 4 Seria C a Ligii Națiunilor, care va avea loc mâine, de la ora 21.45, la Ploiești.

„Suntem înaintea debutului într-o competiţie oficială, o competiţie importantă din punctul nostru de vedere, ne aşteaptă două meciuri dificile. Important este cum vom începe şi de aceea cel mai important va fi meciul de mâine seară. Sunt încrezător pentru că băieţii s-au antrenat foarte bine în această săptămână, sunt conştienţi de importanţa de a începe bine această competiţie şi sper ca mâine la ora jocului să ne prezentăm la fel de bine ca în această săptămână şi la ultimele meciuri de verificare. Sper ca ei să fie capabili să pună în aplicare ce am pregătit săptămâna asta. Veţi vedea o echipă cu o atitudine bună, care va ataca, care va pune în dificultate adversarul, vom încerca să facem un joc de calitate şi să nu primim goluri. Bineînţeles că jucând acasă ne vor lăsa să-i atacăm şi vom încerca să marcăm. Şi o victorie cu 1-0 e importantă. Cu o victorie altfel ar fi parcursul în grupa noastră. Jucătorii vin cu încredere de când sunt antrenor, încearcă să pună în practică ceea ce pregătim. E foarte important să câştigăm această grupă din Liga Naţiunilor. Ne-ar da încredere în preliminariile pentru Campionatul European”, a declarat Contra.

Despre echipa de start, selecționerul a comentat: „În mare sunt hotărât, dar las noaptea să treacă şi mâine mă voi decide. Mai avem mâine dimineaţă o şedinţă de pregătire şi mă voi hotărî. Bicfalvi a simţit nişte dureri, vom încerca să-l recuperăm pentru meciul cu Serbia. Avem jucători care sunt accidentaţi, cum ar fi Andone, Deac, dar sunt fotbaliști care au avut un start de sezon bun şi cred că ne vor ajuta”.

FOTO: frf.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button