Sport

Cosmin Contra, după victoria cu Chile: „E bine că putem să întoarcem rezultatul”

 

România a învins astăzi Chile, 3-2, într-o partidă amicală disputată în Austria, la Graz – Detalii aici: România, victorie în amicalul cu Chile.

La finalul duelului, selecționerul Cosmin Contra a declarat: „E bine că putem să întoarcem rezultatul, e bine că băieţii au crezut, au egalat şi că am câştigat. Sunt şi lucruri pozitive, dar foarte multe negative, Jocul a lăsat de dorit şi trebuie să-l îmbunătăţim. Până acum cred că s-a văzut că indiferent cine începe în teren sau de pe bancă încearcă să ajute echipa naţională. Nimeni nu e titular la naţională, trebuie să-şi câştige acest drept şi să facă ceea ce pregătim la antrenament şi ceea ce cred eu. Budescu, la celelalte meciuri, indiferent că a intrat de pe bancă sau a jucat, a marcat, ne-a câştigat meciurile de acum până la sfârşit. Nu îi pot mulţumi pe toţi, dar asta nu înseamnă că pe viitor nu pot fi titulari. Jucătorii Craiovei au venit după multe meciuri, după trofeu, după petrecere şi nu vreau să risc vreo accidentare. Mai avem 4-5 zile până la meciul cu Finalanda, se vor recupera”.

Marcatorul primului gol, Nicolae Stanciu a punctat: „Ne bucurăm în primul rând pentru victorie, una muncită. Nu mai contează că au jucat în inferioritate. Chile este o echipă foarte puternică şi ne bucurăm pentru seria noastră de rezultate pozitive de când a venit domnul Contra. Aceste rezultate ne dau încredere, cred că suntem un grup puternic. Aşteptăm cu nerăbdare meciurile oficiale. Mă simt bine acum, de când m-am dus la Praga. Mă simt din ce în ce mai bine, mi-am recăpătat încrederea, dar aici nu contează cine marchează. Toţi avem un scop comun: să ne calificăm la Euro. Chiar dacă am marcat destul de repede, nu am avut un start aşa bun. Am luat iar gol dintr-o fază fixă şi trebuie să fim mai atenţi. Acum ne concentrăm pentru amicalul cu Finlanda. Mă aşteptam ca suporterii să fie destul de mulţi, pentru că românii sunt pretutindeni. N-am simţit că jucăm pe un teren neutru. Sper să fie la fel şi la Ploieşti, să vină fanii Petrolului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare