Sport

Cosmin Contra, cu ochii pe Serbia în duelul cu Brazilia de la Cupa Mondială

 

Selcționerul Naționalei României, Cosmin Contra, a fost la Moscova pentru a urmări disputa Brazilia – Serbia, din grupa E a Cupei Mondiale. Serbia va fi adversara „tricolorilor” în Liga Națiunilor, competiție care va începe la toamnă.

„Serbia a făcut o primă repriză slăbuţă, dar în partea a doua a făcut un presing avansat. Brazilia are jucători de calitate. Serbia rămâne o echipă puternică de la mijloc în sus, are probleme în apărare. Eu mi-am făcut o imagine despre această echipă. Poate unii jucători ai sârbilor se vor retrage. Eu sunt încrezător, dar şi realist în acelaşi timp. Din punctul meu de vedere ne putem bate cu orice echipă dacă vom pregăti bine meciurile. Dar trebuie să fim realişti şi să spunem că Serbia e o echipă puternică şi dacă prinde o zi bună poate învinge pe oricine. Să nu credem că dacă au fost eliminaţi acum înseamnă că trebuie să fim mai încrezători că-i putem bate foarte uşor”, a declarat Contra la TVR.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button