Sport

COȘMARUL unei handbaliste din BRAȘOV la Baia Mare!!!

 

Situația echipei de handbal feminin din Baia Mare, vicecampioana României, este incertă, după ce DNA a început să ancheteze modul cum este finanțat clubul de la bugetul local. Ar putea fi începutul sfârșitului, pe modelul Oltchim Rm. Vâlcea.

Pentru prosport.ro, o jucătoarea de la gruparea maramureșeană a destănuit, sub protecția anonimatului, stresul care apasă întreg lotul: „Suntem înjurate, ameninţate că suntem date afară din case pentru că nu s-au plătit chiriile, ba chiar unele fete au fost nevoite să se mute prin vecini. Spre exemplu, Pineau a fost forțată să se mute de unde stătea, de când s-a întors de la Campionatul Mondial. Nu ne spune nimeni nimic. Lumea are impresia că avem nu ştiu ce buget, că suntem cu banii la zi, dar noi nu ne-am mai luat salariile de 3,4, chiar 5 luni!”.

Portărița Paula Ungureanu, născută la Brașov, a fost luată în colimatorul suporterilor băimăreni, fiind huiduită și înjurată urât după prestația avută la înfrângerea de la Sala Sporturilor „D. P. Colibași” cu Corona, mai ales că, se știe, din sezonul viitor va activa la campioana țării, CSM București.

„A fost ceva care ne-a revoltat dincolo de problema banilor, a situaţiei de incertitudine. Faptul că nimeni nu i-a luat apărarea Paulei Ungureanu! La meciul cu Corona Braşov toate am jucat prost, echipa a pierdut acel meci, nu ea! Paula este un monument al handbalului românesc, a contribuit la atâtea rezultate notabile ale echipei din Baia Mare şi ale Naţionalei, a pus umărul la primul titlu din istoria clubului, iar acum a ajuns să fie huiduită. Urât! Până să vină Paula la HCM, cu Valentina Ardean şi Ada Nechita, cine a auzit de această echipă?!… Era doar un club de jumătatea clasamentului în România. Este o fată cu bun simţ şi n-ar face rău nimănui. Ea, de altfel, nici nu se bagă în discuţii, o interesează doar familia şi handbalul. Este revoltător pentru noi că suporterii au ajuns să o huiduie după câte a făcut pentru handbalul românesc, dar mai ales pentru HCM Baia Mare”, a mai destăinuit sportiva respectivă pentru prosport.ro.

Foto: Viorel Zăgrean


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button