Sport

CORONAVIRUS. Un meci de fotbal ar fi contribuit la situaţia din Lombardia. „A fost bombă biologică”

 

Meciul Atalanta – Valencia, disputat pe 19 februarie pe „San Siro” din Milano, în optimile Ligii Campionilor, ar fi avut o importanţă majoră pentru situaţia din Lombardia.

„19 februarie, 40.000 de fani veniți din Bergamo pentru Atalanta – Valencia. Cu autocarele, mașinile și trenul. A fost bombă biologică”, a declarat în Corriere della Sera, Fabiano Di Marco, șeful pneumolog al spitalului „Papa Giovanni XXIII”.

„Au consumat bere din același pahar, pasându-l de la unul la altul, au făcut selfie-uri și au strigat într-o zi istorică. Printre ei sigur au existat persoane pozitive la COVID-19! E probabil ca infecția să fi venit și de la Valencia, vezi cazul ziaristului îmbolnăvit când s-a întors”, a notat Corriere dello Sport.

Înainte, un alt medic, Francesco Le Foche, declara pentru Corriere dello Sport: „În Bergamo, virusul s-a răspândit în toate direcțiile. E ceva incredibil. Știm că este o zonă de tranzit, o localitate activă, dar a contat mult și meciul Atalanta – Valencia. Conform rapoartelor, meciul de pe 19 februarie este unul dintre momentele în care virusul s-a răspândit foarte mult. Totul se trage de la bucuria colectivă venită în urma acelui succes istoric”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare