Sport

Corona, SR Brașov, FC Brașov… „ACELAȘI SCRIPCAR(U) ȘI DEFILAREA MASCOTELOR SALE!”

 
Pe contul său de Facebook, Ciprian Jurubescu, managerul grupării de Liga 3 SR Brașov, a postat un text, cu titlul de mai sus, în care a punctat despre „legăturile” fostului primar cu fotbalul brașovean, transmițându-i că sentimentele suporterilor adevărați nu se pot cumpăra.
 
„Ce-i drept, eram tânăr și ignorant prin 2006, când după câțiva ani de muncă pe afară am revenit în Brașovul meu iubit, unde, la sugestia unui bun prieten, l-am cunoscut pe «domnul primar», profesor de sport la origini, același prieten spunându-mi că a ieșit primar cu ajutorul galeriei stegare, în mijlocul căreia se infiltra elegant.
 
Acum, după 15 ani de cunoștință și numeroase întâmplări hilare pentru comunitatea brașoveană și mai ales pentru iubitorii adevărați ai fotbalului, vreau să-l invit public pe domnul consilier infiltrat SCRIPCAR(U), la o discuție simplă cu și despre fotbalul local, de când m-a cunoscut el pe mine. Subiecte pot fi foarte multe, dar eu aș vrea să povestim pe scurt brașovenilor: când m-a chemat să-l sprijin în a face o echipă adevărată ca să-i arate lui NICOLAE cine e șeful; când a desființat echipa de fotbal LIGA 1 ASC Corona 2010, deoarece pierduse majoritatea în CL; când mi-a solicitat să-l aduc la Brașov pe președintele de la CELTA VIGO pentru a reda copiilor brașoveni o nouă șansă la performanță; când „m-a combinat” că lui SZABO vrea să-i dea doar o pâine și că niciodată nu va reface fotbal de seniori la Corona; subiectul nepotului lui; cum s-a lăudat zilele trecute (alături de oamenii lui din PNL, Veștea nu l-a băgat în seamă) că va duce Corona în Liga 2 și cum s-a înțeles cu PSD-ul local (ca întotdeauna de altfel) și altele de le consideră dânsul importante pentru comunitate!
 
Cât despre cei care, cu părere de rău, au căzut în capcana acestui dezbinator de sentimente stegare, îi rog să se oprească în a mai face jocurile mizere ale lui Scripcaru, cei care spun public că «nu prea se pricep» chiar ar fi bine să tacă (eventual să cumpere bilete la campania UMPLEM TINERETULUI), iar cei care-și dau cu părerea, ar fi bine să o facă doar din sufletul galben/negru (dacă chiar îl au), nu doar dintr-o perspectivă unde le este folosit numele, trecutul și gloria în jocuri politice care nu fac bine orașului.
 
Scripcaru mereu a mers în fotbalul local pe ideea «DEZBINĂ și CONDU!», e păcat că în mare parte a reușit, însă acum ar fi bine ca toți cei care iubim fotbalul cu adevărat să-i spunem adevărul: NE-AM SĂTURAT DE TINE, AJUNGE SCRIPCARE!!! Trebuie să înțeleagă că SENTIMENTELE SUPORTERILOR ADEVĂRAȚI NU SE POT CUMPĂRA!
 
Mai vreau să adaug câteva aspecte despre implicarea și colaborarea mea cu SR Brașov, echipa tuturor suporterilor și brașovenilor de pretutindeni! A FOST O DECIZIE LUATĂ EXCLUSIV DIN INIMĂ ȘI IUBIREA PENTRU ECHIPA FANION A ORAȘULUI MEU DE SUFLET! Să vă gândiți doar că am acceptat să-mi etichetez propriul proiect, ca pe unul de mai mici dimensiuni, tocmai pentru A ARĂTA CĂ ÎN BRAȘOV DOAR STEAGU CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT!
 
Știu că mulți oameni de și din fotbalul local se frecau pe mâini vara trecută că echipa asta era aproape de desființare, unii mi-au spus clar că obiectivul lor este să dispară SR-ul. Toți dintre cei cu care mai discutam atunci mi-au transmis că ce greșeală am făcut, că o să mă conving eu de suporteri, că ei au avut șansa mea mai demult dar nu au avut curajul și nebunia mea, așadar mi-au confirmat că-și doresc să conducă echipa asta, mai exact această echipă îi reprezintă și pe ei dar refuză să recunoască public acest lucru, de ce dragi colegi?
 
V-am rugat să-mi respectați munca (și vă mulțumesc că acest lucru s-a întâmplat până acum) și v-am invitat alături de mine mereu, îmi cunoașteți iubirea necondiționată pentru sport în general și fotbal în particular, suporterii au și ei părți bune și mai puțin bune, dar SUNT FUNDAMENTALI PENTRU O CONSTRUCȚIE SĂNĂTOASĂ PENTRU VIITORUL FOTBALULUI BRAȘOVEAN! De asta am fost, sunt și voi și mereu alături de acest spirit care nu va putea fi cumpărat politic!
 
Vă salut și vă invit alături de spiritul stegar, sâmbătă la 14.00 pe Tineretului (se joacă fără spectatori dar pentru fostele glorii și oameni activi din fotbal putem permite accesul conform reglementărilor în vigoare, rămâne doar să ne contactați)!”.
 
CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Primarul Coliban – DECIS SĂ DESFIINȚEZE IMEDIAT secția de fotbal seniori de la Corona! Ce se va întâmpla în ședința CL de azi?!… 

 
 
 

CAZUL CORONA BRAȘOV – FOTBAL. Lucian Mândruță, în apărarea primarului Coliban! OPINIA jurnalistului…

BRAȘOV. Marian Ivan, RĂSPUNS pentru cei care-i contestă trecutul de „stegar”…

BRAȘOV. „Rușine, Marian Ivan!” – Comunicat al Ligii Suporterilor Stegari

CAZUL CORONA / FC BRAȘOV – FOTBAL. Punctul de vedere al lui Marius Lăcătuș…

BRAȘOV. PNL explică, iar, de ce S-A OPUS desființării echipei de fotbal seniori Corona / Proiectul liberalilor pentru NOUL FC BRAȘOV


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare