Sport

Corona, în Liga Campionilor, cu Colito în zi de grație / Ce au spus elvețienii despre Brașov

Corona, în Liga Campionilor, cu Colito în zi de grație.

În turul doi preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin – manșa tur, Corona Brașov a obținut o victorie importantă în deplasare. Elevii lui Laurențiu Lică s-au impus cu 3-1 (18-25, 25-23, 25-21, 28-26) în fața elvețienilor de la Volley Schönenwerd după un meci fantastic.

Augusto Colito, de la Corona Brașov, a fost declarat MVP-ul partidei, cu 18 puncte, dintre care 2 ași și 3 blocaje.

Corona, în Liga Campionilor, cu Colito în zi de grație

Pe site-ul celor de la Volley Schönenwerd a fost făcută prezentare a clubului Corona și a orașului Brașov.

„Brașov/Kronstadt a fost fondat de cavalerii teutoni la începutul secolului al XIII-lea ca cel mai de sud-est oraș german din Transilvania sub numele de Corona. Brașovul este acum un oraș major românesc, înconjurat de Carpați, cu peste 237.000 de locuitori. Este cunoscut pentru zidurile și meterezele sale medievale ale orașului săsesc, precum și pentru impozanta Biserică Neagră gotică și cafenelele pline de viață. Piața Sfatului din Orașul Vechi pietruit este înconjurată de clădiri baroc colorate. Există și Primăria Veche (Casa Sfatului), care servește acum ca muzeu regional”, așa au descris elvețienii orașul de la poalele Tâmpei.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button