Sport

Corona confirmă exclusivitatea MyTEX. „Bine ai venit”

Corona confirmă exclusivitatea MyTEX. „Bine ai venit”. David Levin a semnat cu Corona Braşov, fromaţie care a reuşit astfel un transfer de marcă, hocheistul israelian cu cetăţenie canadiană fiind unul dintre cei mai importanţi atacanţi din Erste Liga în sezonul trecut.

Corona a confirmat pe Facebook mutarea anunţată în exclusivitate de MyTEX.

„Unul dintre cei mai tehnici jucători din Erste Liga vine la Brașov! Într-o mișcare de ultim moment, David Levin a schimbat echipa de anul trecut și a semnat cu Corona Brașov”, se arată pe Facebook Corona Braşov.

Corona confirmă exclusivitatea MyTEX. „Nu am nimic altceva în mintea mea decât să câștig campionate”

„În primul rând, aș dori să mulțumesc celor din club că au avut încredere în mine, au crezut în mine și m-au dorit aici! Este un semn mare de apreciere pentru mine! Deci, trebuie să fiu pregătit și trebuie să arăt rezultate. Sunt foarte încântat să vin la Brașov! Cred că Brașovul este un oraș foarte frumos, cu oameni grozavi și, mai ales după cum am văzut în acest sezon, au o bază de fani foarte mare. Le place hocheiul și acesta este un lucru mare, foarte mare pentru mine. Am decis să vin la Brașov pentru că vreau să fiu într-o echipă care este dispusă să facă orice pentru a câștiga campionate. Brașovul a arătat asta în sezonul trecut când a câștigat toate cele trei titluri. Chiar cred că oricărui jucător i-ar plăcea să fie într-un club ca acesta! Aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu toți noii mei colegi de echipă, cu antrenorii și mai ales cu fanii! Sunt foarte, foarte entuziasmat pentru asta. Nu am nimic altceva în mintea mea decât să câștig campionate, asta e sigur. Cred că acesta este obiectivul echipei noastre și mai ales obiectivul meu de a merge până în finală și de a o câștiga cu siguranță. Așa că sunt foarte nerăbdător”, a declarat Levin pentru Facebook Corona Braşov.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button