Sport

CORONA BRAȘOV. Viitorul arată bine!!!

 

Micuţii fotbalişti de la Corona au luat startul cu dreptul în sezonul competiţional 2017-2018. După ce în prima etapă şi-au trecut în cont o victorie şi un egal, în week-end-ul care a trecut au mai obţinut trei succese.

Juniori D elită (grupa 2005), antrenaţi de Ionuţ Mitroi, au câştigat cu 3-1 meciul cu CSŞ Braşovia, juniorii D – grupa 2006 – au învins-o cu 6-0 pe Viitorul Ghimbav, în vreme ce juniorii E elită (grupa 2007) au câştigat cu 4-0 cu CSŞ Braşovia.

„Este un start de sezon bun pentru noi, sperăm să o ţinem tot aşa, pentru că ceea ce ne dorim este ca anul viitor, la selecţiile pentru loturile naţionale, să avem şi noi reprezentaţi care să fie selecţionaţi de antrenorii loturilor. Personal, am mare încredere în centrul de copii şi juniori de la Corona, pentru că am văzut fotbalişti talentaţi care au şansa de a ajunge în fotbalul mare, dacă vor munci cu seriozitate şi dacă vor fi crescuţi într-un mediu profesionist”, a spus Adrian Szabo, coordonatorul Centrului de copii şi juniori de la Corona Braşov.

Succes în Cupa Onești

Altfel, junioarele III de la Corona, antrenate de Mihaela Seifer, şi-au adjudecat Cupa Oneşti la handbal. Echipa braşoveană a jucat cinci partide şi a obţinut tot atâtea victorii: 25-21 cu CSŞ Bacău, 27-7 cu Lis Panciu, 25-23 cu United Galaţi, 25-20 cu CSM Ploieşti, 19-18 cu OK Sport Oneşti


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare