Sport

CORONA BRAȘOV. Viitoarea destinație a Biancăi Bazaliu…

 

În prezent, Bianca Bazaliu (Corona Brașov – foto) este în stare de suspendare provizorie, ca majoritatea colegelor sale, din cauza încălcării regulamentului internațional antidoping.

Bianca Bazaliu își face, deja, calcule pentru sezonul viitor, mai ales că se prevede înghețarea sancțiunilor de către ANAD, a cărei decizie a întârziat să apară, în urma situației de urgență cauzată de pandemia cu noul coronavirus.

Sportiva are mai multe oferte pe masă, însă, așa cum a informat www.prosport.ro, se pare că va alege să evolueze pentru Gloria Buzău, unde antrenor este brașoveanul Ovidiu Mihăilă.

Se știe, Corona Brașov va participa în anul competițional 2020-2021 în eșalonul secund (Divizia A), însă rămâne de văzut ce buget va avea secția de handbal, întrucât, acum, fondurile Primăriei sunt direcționate cu prioritate înspre probleme cauzate de Covid-19.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare