Sport

Corona Braşov, victorie importantă la Gheorgheni. Hat trick Owen Williams. Pas mare spre semifinalele Cupei României

Corona Braşov, victorie importantă la Gheorgheni. Campioana şi-a respectat statutul şi a pornit perfect în noua ediţie din Erste Liga la hochei pe gheaţă. După 5-0 acasă cu Sport Club Miercurea Ciuc, „lupii” s-au impus în această seară la Gheorgheni, 4-2. Şi acest meci a contat şi pentru campionatul intern şi pentru Cupa României, Corona făcând un pas important spre semifinalele acestei competiţii.

Owen Williams a făcut spectacol la Gheorgheni, fundaşul Coronei reuşind un hat trick.

Canadianul cu cetăţenie română a deschis scorul în minutul 12, însă la prima pauză s-a intrat la egalitate, 1-1, un alt „tricolor”, Haaranen, punctând pentru gazde cu 21 de secunde înainte de prima pauză. Acelaşi Williams a făcut 2-1 pentru Corona Braşov în minutul 27, dar gazdele au egalat din nou, Orban punctând pentru 2-2. Chiar înainte de pauza a doua, Williams şi-a încheiat recitatul cu al treilea gol în poarta lui Rinne. Scorul final, 4-2 pentru „lupi” a fost szabilit de Valchar, cu o reuşită în poarta goală, cu 60 de secunde rămase pe tabelă.

Pentru Corona Braşov urmează două meciuri acasă în campionatul intern, marţi şi miercuri, cu Steaua Bucureşti, respectiv CSHC Fenestela 68. Apoi, vin alte două partide la Patinoarul Olimpic, cu Budapest Akademia (20 septembrie) şi DVTK (22 septembrie), ambele în Erste Liga.

FOTO: captură Erste Liga TV


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button