Sport

Corona Braşov, victorie clară cu Ujpest

Corona Braşov şi-a continuat parcursul excelent din deplasarea pe care o are în această perioadă în Ungaria, în Erste Liga la hochei pe gheaţă.

După 7-3 cu DVTK şi 3-1 cu DEAC, „lupii” au făcut instrucţie şi cu Ujpest, pe care au învins-o clar, 6-2.

Gazdele au deschis scorul în minutul 3.19, Benk marcând în superioritate. „Lupii” au preluat însă rapid controlul, şi-au dominat adversarul la toate capitolele şi au marcat la foc automat în poarta lui Sagi. Sills, Valchar 2, VanWormer, Koger şi Gajdo Balazs au punctat pentru Corona, scorul final fiind stabilit de Silfver, cu 88 de secunde rămase din timpul regulamentar.

Corona Braşov. „Trei puncte importante pentru noi”

„Ştiam că rivalii au unele probleme de lot. Prima repriză a fost OK, dar nu mi-a plăcut defensiva. Repriza a doua a fost foarte bună, iar în repriza a treia nu am vrut să ne retragem, dar e în natura umană să se întâmple asta, mai ales când ai un avantaj mare pe tabelă. Până la urmă, sunt trei puncte importante pentru noi. Urmează un nou meci greu marţi (cu Ferencvaros – n.r.), a declarat antrenorul Dave MacQueen pentru Facebook Corona Braşov.

Mâine, de la ora 19.30, Corona va juca la Budapesta, cu Ferencvaros.

FOTO: Facebook Corona Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button