Sport

Corona Braşov. Veşti bune pentru fanii „lupilor”. „Din toamnă voi fi tot aici”. Care sunt jucătorii care continuă la Braşov şi în sezonul 2023-2024

Corona Braşov. Abia s-a încheiat sezonul 2022-2023 pentru hocheiştii de la Corona, care au cucerit titlul în Liga Naţională, dar gândurile se îndreaptă deja spre urmâtorul an competiţional, în care, pe lângă Liga Naţională şi Erste Liga, Corona va participa şi în Cupa Continentală.

Veştile sunt unele excelente în ceea ce priveşte echipa „lupilor”, mulţi dintre jucătorii importanţi urmând să continue sub Tâmpa.

Primul care a anunţat oficial că şi-a prelungit contractul este căpitanul Roberto Gliga. „Din toamnă voi fi tot aici. Am semnat prelungirea şi mă bucur că voi continua la Corona. Este un atu că mai mulţi dintre jucători din acest sezon şi-au prelungit contractele. Cel mai important este să se păstreze nucleul. Este un sport de echipă şi asta contează”, a spus Gliga în această seară.

Corona Braşov. Arpad Mihaly: „Practic, va rămâne aproape toată echipa. Vom schimba 2-3 jucători”

Apoi, managerul secţiei de hochei, Arpad Mihaly, a făcut marele anunţ: „Majoritatea băieţilor au semnat deja. Toţi autohtonii vor continua la Corona. Practic, va rămâne aproape toată echipa. Vom schimba 2-3 jucători. Scopul a fost să păstrăm acest grup. Avem o familie la Braşov şi băieţii joacă bine împreună. Dintre străini, Schaber, VanWormer, Koger, Sweeney, Sills, Clarke vor continua alături de noi. Şi antrenorul Dave MacQueen va rămâne. Cu Domingue nu este încă sigur, dar vom discuta şi cu el. Şi Owen Williams rămâne, dar cred că el nu va mai fi stranier, va fi autohton, are actele pentru cetăţenie. Apoi, mai avem nevoie de un fundaş şi de un atacant de top. Mai vedem, este timp”.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare