Sport

CORONA BRAȘOV. UPDATE. Șeful clubului a răspuns acuzațiilor aduse, apoi a spus clar: „Managementul a fost extrem de scăzut în perioada ianuarie-octombrie 2021”!

 

În urma interpelării unui consilier local PNL în ceea ce-l privește (BRAȘOV. Directorul USR-ist al CSM Corona, luat ÎN VIZOR de PNL! RAPORT…), Radu Miclăuș, directorul CSM Corona Brașov, ne-a transmis următoarele:

„În primul rând, sunt ofensat de acuzația că am savârșit nereguli și acte de indisciplină.
 
– Celor care nu cunosc ce înseamnă a conduce un club sportiv, oriunde pe această planetă, le aduc la cunoștință că această muncă, prin natura activității ei, nu poate fi normată și nici într-un caz nu este o muncă de birou, de luni până vineri, 8-16, 9-17 sau alte asemenea intervale orare. Prin natura funcției, un lider de club sportiv trebuie să participe la competiții ale clubului interne și internaționale, specificat și în ROF, să asiste la antrenamente ale sportivilor, care pot fi și seara, de exemplu de la 17 la 19 sau alte combinații de ore. Totodată, un lider de club participă și la întâlniri cu parteneri sau alte persoane cu interes în organizație.
 
Prezența mea poate fi verificată în condică și se va observa că într-o săptămână am cu mult mai multe ore muncite decât cele așa zise 48 normate. 
 
– Referitor la filmarea mea în timp ce înotam, precizez că este o încălcare flagrantă a dreptului meu la viața privată. Filmarea a fost făcută dintr-o zonă a clădirii bazinului unde publicul nu are acces; ca urmare, filmarea respectivă a fost făcută de un angajat al direcției administrației bazelor sportive, bănuiesc cine este, dar nu îl voi nominaliza deocamdată. Apoi, înotatul orelor în bazin a fost, întotdeauna, în afara orelor de serviciu, înainte de începerea activității.
 
– Referitor la absența mea din decembrie și ianuarie, menționez că am fost în delegație pentru a discuta cu jucătoare, impresari și oficiali eventuale transferuri la echipa de handbal, toate cheltuielile fiind suportate din buzunarul propriu. Am mai avut 4 zile concediu de odihnă aferente anului 2021, 3 zile de recuperare ore suplimentare luna noiembrie, 2 zile concediu fără plată și 3 zile concediu aferente anului 2022. În toată această perioadă am fost în contact permanent cu colegii din club și am delegat îndatoriri către alte persoane, funcționarea normală a clubului nesuferind sub nici o formă. Îmi cer scuze dacă mi-am permis să îmi iau concediu de sărbătorile de iarnă pentru a fi împreună cu familia pe care nu o văzusem de două luni.
 
– În perioada 19-27 ianuarie am fost infectat cu Covid și am suferit și alte probleme medicale pentru care am solicitat ambulanța în două ocazii. În această perioadă am stat izolat, dar – deoarece cu toate că plătesc CASS nu beneficiez  de asigurare de sănătate de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate – nu am putut să solicit concediu medical. În această situație am muncit de acasă, semnând zilnic toate documentele necesare și coordonând activitatea clubului. Din nou îmi cer scuze, că m-am îmbolnăvit, că am fost nevoit să apelez la serviciile medicale de urgență și am stat în izolare pentru a nu infecta și alte persoane.
 
– În încheiere, doresc să vă informez că sunt la acest club pentru a munci din greu, lucru pe care îl fac cu o imensă pasiune, managementul sportiv, în care am și studii și experiență, fiind pasiunea mea profesională în întreaga mea activitate. 
 
Doresc să dezvolt acest club, pe baze moderne, care a suferit foarte mult din cauza unui management de un nivel extrem de scăzut în anul 2021 (ianuarie-octombrie inclusiv), management care a afectat și relațiile de lucru între colegi, unii fiind tratați de acești foști șefi cu o totală lipsă de respect și considerație profesională și ca urmare fac tot ce îmi stă în putință, și chiar mai mult, pentru a atinge acest obiectiv. Asta pentru că brașovenii merită un club deosebit”. 
 
Foto: Ilustrativă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare