Sport

CORONA BRAȘOV – UPDATE. Cu ce gânduri a venit Patricia Vizitiu?! Să dea Dumnezeu…

 

Patricia Vizitiu, ultimul transfer al echipei de handbal feminin Corona Brașov – CORONA BRAȘOV. EXCLUSIVITATE. Ce achiziție de marcă!…, a declarat după semnarea contractului: „Am satisfacția că cei de la Corona Brașov cred în mine și m-au solicitat cu insistență. Vreau din suflet să văd, din nou, Brașovul în prima Ligă, să dea Dumnezeu să reușim obiectivul! Echipa este tânără și dornică de performanță și pentru mine asta este foarte important. Sper să le dau sfaturi bune colegelor, cum le-am primit și eu, de altfel, în cariera mea de la coechipierele mele mai mari cu 10, 12, 14 ani și să le duc către un handbal de nivel înalt”.

Alin Bondar, antrenorul Coronei Brașov, a punctat după sosirea Patriciei Vizitiu: „E un transfer bun pentru noi, o jucătoare care a fost dorită la Corona. Este o handbalistă importantă, cu multă experiență și care ne dorim să ne aducă plusul de care avem nevoie, atât pe teren, cât și în vestiar. Suntem bucuroși că ni s-a alăturat, îi urăm bun venit și să fie într-un ceas bun!”.

Patricia Vizitiu va debuta pentru Corona, într-un meci oficial, pe 23 ianuarie, în etapa a 11-a din Divizia A, cu Spartac București. 

„Mă bucur că Patricia Vizitiu va face parte din lotul Coronei Brașov și va contribui cu experiența ei la creșterea valorii echipei noastre. Îi doresc bun venit și sper, ca toți fanii Coronei, să ne bucurăm de o colaborare lungă și plină de satisfacții”, a declarat Radu Miclăuș, director Corona Brașov.

Foto: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button