Sport

CORONA BRAȘOV. UPDATE. Camelia Hotea se va opera la Tg. Mureș

 

După analizele efectuate astăzi, medicii au confirmat diagnosticul de ruptură la tendonul lui Achile, în cazul Cameliei Hotea. Jucătoarea se va opera în zilele următoare la o clinică din Tg. Mureș și, din păcate, va absenta aproximativ patru luni.

„Avem din nou ghinionul unei accidentări a unei jucătoare importante. Chiar eram în sală la antrenamentul fetelor şi la o întoarcere la o fază de apărare, am văzut-o pe Camelia căzând şi apoi plângând de durere. Nu mi-a venit să cred că a fost o accidentare atât de serioasă, însă realitatea ne-a arărat că tendonul este rupt şi că trebuie să se opereze. Este încă un moment greu şi pentru ea şi pentru noi. Trebuie să ne adunăm şi să trecem şi peste el, iar jucătoarele care o vor suplini să facă faţă cu bine şi să terminăm anul competiţional cu o victorie, acasă cu SCM Craiova”, a declarat Liviu Dragomir, președintele ASC Corona Brașov. 

CITEȘTE ȘI: 

CORONA BRAȘOV. Camelia Hotea s-a accidentat grav

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button