Sport

CORONA BRAȘOV – UPDATE. Alte PLECĂRI importante!!! Antrenorii echipei de handbal sunt…

 

O dată cu demiterea antrenorului principal Costică Buceschi – vezi aici: BRAȘOV. ȘOC LA CORONA. Costică Buceschi a fost demis!, conducerea clubului Corona a luat și alte decizii drastice la echipa de handbal.

Astfel, și directorul sportiv Cosmin Sălăjan a fost dat afară.

Dacă 4 jucătoare, Camelia Hotea, Ani Mârcă, Cynthia Tomescu și Laura Popa, nu vor să-și rezilieze pe cale amiabilă contractele avute cu gruparea brașoveană, ele vor fi trimise să evolueze la echipa secundă.

Vasile Curițeanu și Dragoș Dobrescu sunt antrenorii Coronei până la finele sezonului.

S-a stabilit ca Laura Chiper să fie căpitan principal, iar Eliza Buceschi, căpitan secund.

Liviu Dragomir, președintele ASC Corona Brașov, a declarat că era absolut necesar să ia aceste măsuri după meciul de aseară: „Am vorbit cu antrenorul Vasile Curițeanu, iar el a promis că încearcă, dacă este posibil, să califice formația în cupele europene la finele sezonului. Avem și destule jucătoare tinere, cu potențial, pe care ne putem baza. Eliza Buceschi a spus că rămâne să ajute echipa pentru a depăși acest moment greu, în ciuda plecării tatălui ei. Este handbalistă profesionistă, își respectă contractul”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare