Sport

Corona Brașov – un nou pas de defilare

Corona Brașov, un nou pas de defilare

Echipa de handbal feminin antrenată de Alin Bondar are un parcurs de metronom în Divizia A – Seria B. Astăzi, „galben-albastrele” au obținut o victorie concludentă, în deplasare, cu CNE Sf. Gheorghe, scor 38-19, fiind lidere în clasament.

La final, Alin Bondar, antrenorul Coronei Brașov, a declarat: „S-a încheiat prima parte a campionatului. Vom întra într-o minivacanță. Suntem mulțumiți de cum s-au implicat jucătoarele în această perioadă. Cred că există o schimbare în jocul lor și în implicarea lor. Jucătoarele cu experiență au adus plusul de care aveam nevoie. Atât pe teren, cât și relațiile dezvoltate în cadrul echipei. Mai avem multe lucruri de îmbunătățit, dar considerăm ca obiectivele în această primă perioadă a competiției au fost atinse. Vom încerca în viitorul imediat apropiat să concretizăm discuțiile avute cu echipele din Liga Florilor pentru a ne putea pregăti în compania unor adversari puternici. Ar fi o mare greșeală să luăm o atitudine de superioritate față de adversarii noștri în perioadele următoare. Concentrarea trebuie să existe până în ultima zi a campionatului și atunci sunt sigur că obiectivele noastre vor fi atinse”.

Pentru Corona au marcat: Brigitta Bitay 2 goluri, Carla Lăcătuș 4, Iulia Constantinescu 1, Bianca Voica 4, Gabriela Dumitrașcu 2, Cristina Iordachi 1, Macarena Gandulfo 6, Oana Cîrstea 4, Ana Maria Berbece 4, Flavia Munteanu 4, Patricia Moraru 6.

Echipa brașoveană va juca următorul meci în deplasare, la Galați, sâmbătă 19 noiembrie, în compania formației CSM.

Corona Brașov – un nou pas de defilare


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Of, of! Hai Rapiduuuuuuu!

Back to top button