Sport

Corona Braşov, ultimul test înaintea debutului în Liga Campionilor

Corona Braşov, campioana României, a încheiat cu un succes seria meciurilor amicale jucate înaintea debutului în Liga Campionilor la volei masculin.

Aseară, la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”, formaţia braşoveană s-a duelat cu SCM Zalău, de care a dispus cu 3-0 (25-19, 25-13, 25-20). La solicitarea antrenorului Laurenţiu Lică s-a mai disputat un set, câştigat tot de Corona, 25-19.

„A fost ultimul test înainte de de meciurile oficiale și pot să spun că suntem mulțumiți. Am avut o altă atitudine, am avut o prestație solidă pe toate compartimentele, am jucat un un volei bun. Nu ne rămâne decât să pregătim ultimele detalii vizavi de adversarul nostru de săptămâna viitoare”, a declarat Laurențiu Lică pentru Radio România Braşov FM.

Pentru echipa noastă urmează debutul la cel mai înalt nivel, Liga Campionilor. Pe 19 septembrie, Corona Braşov va juca, în deplasare, prima manşă a duelului cu OK Radnik Bijeljina (Bosnia și Herțegovina) din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Meciul se va juca la Gradiška, oraş aflat în nordul Bosniei, chiar la graniţa cu Croaţia. Returul va avea loc pe 25 septembrie, la Braşov.

FOTO: Facebook Corona Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button