Sport

Corona Braşov, transfer important. Un fundaş de top vine sub Tâmpa

Corona Braşov a anunţat astăzi probabil cel mai tare transfer pe care l-a făcut pentru sezonul viitor.

Canadianul Sebastien Piche, un fundaş de 35 de ani cu meciuri în EBEL, actuala ICEHL, şi în alte campionate de top ale Europei precum Extraliga din Cehia sau Elite Ice Hockey League din Marea Britanie. A trecut pe la formaţii importante, ca Bolzano, Black Wings Linz, Mountfield, Pardubice sau HK Olimpija Ljubljana.

În primele cinci sezoane jucate în EBEL, între 2013 şi 2018, Piche a fost desemnat de patru ori cel mai valoros fundaş din ligă.

În sezonul trecut a jucat la Sheffield Steelers, în EIHL, unde a avut 33 de meciuri, 6 goluri şi 11 pase decisive.

Lăsând la o parte textul de prezentare de pe pagina de Facebook Corona, care arată că nişte oameni plătiţi cu bani mulţi sunt incompetenţi şi nici măcar nu încearcă să îşi ascundă această incompetenţă, Piche a menţionat: „Sunt încântat să mă alătur clubului din Brașov în acest sezon. Am auzit multe lucruri bune oraș, fani și club! Aștept cu nerăbdare să am un sezon de succes cu echipa și să descopăr orașul împreună cu familia mea”.

FOTO: hockey-news.info


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare