Sport

Corona Braşov, start perfect în noul sezon din Erste Liga

Corona Braşov a început cu o victorie noul sezon din Erste Liga la hochei pe gheaţă. În primul meci, braşovenii au trecut cu 3-1, în deplasare, de Fehervar Hoki Akademia (foto ersteliga.hu).

Daniel Koger, ultimul sosit în tabăra Coronei, a deschis scorul în prima repriză, Trastasenkovs egalând pentru gazde în startul părţii a doua. Braşovenii au început perfect ultima treime şi Valchar i-a dus din nou în avantaj. Acelaşi Valchar a stabilit scorul final, 3-1 pentru Corona, în minutul 59.

„A fost primul nostru joc în noul sezon din Erste Liga. Mai avem câteva aspecte la care trebuie să lucrăm. În majoritatea timpului am controlat jocul. Portarul lor a avut o evoluţie bună și le-a dat șansa de a rămâne în joc. Am reuşit însă să ne impunem şi este o victorie meritată”, a declarat antrenorul secund al Coronei, Hunor Strenk.

„Am făcut multe lucruri bune pe gheață, dar mai avem de lucrat. Știam că vom întâlni o echipă tânără, care avea multe de demonstrat. Cheia pentru noi a fost că am marcat primii. Apoi, golul de la începutul celei de-a treia perioade ne-a ajutat, ne-a dat energie”, a spus şi antrenorul Dave MacQueen conform ersteliga.hu.

Într-un alt meci disputat în această seară, MAC – Sport Club Miercurea Ciuc 3-2 (după prelungiri).

Pentru Corona urmează un nou meci în Ungaria, mâine, cu Dunaújvárosi Acélbikák. Pe 25 septembrie, braşovenii se vor duela cu Ferencvaros, două zile mai târziu fiind programată partida cu MAC Budapesta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Corona Braşov a reuşit al doilea succes în noul sezon din Erste Liga la hochei pe gheaţă. Corona s-a impus pe gheaţa vicecampioanei Erste Liga, Ferencvaros, 3-1 şi are 6 puncte după trei meciuri în Ungaria. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare