Sport

Corona Brașov – SCM Rm. Vâlcea / Ce a spus Bogdan Burcea, antrenorul gazdelor, înaintea meciului

Corona Brașov – SCM Rm. Vâlcea este una dintre partidele importante ale etapei a doua din Liga Națională de handbal feminin. Meciul din Sala Sporturilor „D. P. Colibași” va începe sâmbătă la ora 17.30.

După insuccesul de la Baia Mare (Detalii, AICI), din prima rundă, Bogdan Burcea, antrenorul formației brașovene, a declarat referitor la jocul de mâine: „Vâlcea are un statut deosebit în Liga națională. E o echipă care se bate la cupele europene în ultimii ani. În meciurile amicale dinaintea startului sezonului, ideea noastră a fost de a evalua echipa în compania unor adversari puternici. Aș dori să prezentăm o față a echipei diametral opusă față de prima etapă”.

Corona Brașov - SCM Rm. Vâlcea | MyTex.ro
Corona Brașov - SCM Rm. Vâlcea / Ce a spus Bogdan Burcea, antrenorul gazdelor, înaintea meciului 10

Corona Brașov – SCM Rm. Vâlcea

Apoi, Bogdan Burcea a declarat: „Susținerea suporterilor este un lucru extrem de important. De aceea, sper că suntem în stare să îi convingem, începând din această etapă, că merităm susținerea lor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button