Sport

Corona Brașov sau ACS Transilvania? / Cine va juca în finala Campionatului Național de junioare 2

Corona Brașov sau ACS Transilvania?

Cele două echipe brașovene se întâlnesc astăzi în semifinala turneului național de junioare 2 la handbal feminin, care are loc la Bistrița. Partida dintre Corona și ACS Transilvania Brașov va începe la ora 19.00.

Corona Brașov sau ACS Transilvania?

Formația unde director tehnic este Mariana Tîrcă putea evita confruntarea cu echipa pregătită de Mihaela Adam, dacă ar fi câștigat disputa cu Gloria Bistrița, scor 29-30. Golgheterul din acest meci al echipei brașovene a fost Denisa Filip, cu 11 reușite.

Cei de la handbalmania.ro, au precizat că partida a fost una extrem de încinsă: s-au dictat 21 de eliminări pentru jucătoare, două cartonașe roșii și unul albastru. În plus, au fost cinci sancțiuni disciplinare la băncile tehnice, ambele tabere contestând vehement arbitrajul. Cireașa de pe tort au pus-o, însă, ceilalți oficiali ai meciului, care nu au înscris în raportul de joc un gol al echipei brașovene (!?!).

La rândul său, în ultimul duel din faza grupelor, Corona Brașov a făcut scor cu CSM București – 38-26. Pentru „galben-albastre”, Ana Maria Șerban a înscris cele mai multe goluri, 9.

În cealaltă semifinală, tot astăzi, de la ora 16.30, se vor întâlni Gloria Bistrița și CSM București.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button