Sport

Corona Brașov – șansă la tragerea la sorți / Poate accede în sferturile Cupei României

Corona Brașov – șansă la tragerea la sorți.

Astăzi, la sediul FRH, a avut loc tragerea la sorți pentru optimile Cupei României la handbal feninin. Echipa antrenată de Alin Bondar o va întâlni pe CSM Galați. Adversara liderului Seriei B din Divizia A este ultima clasată în Liga Națională. În 12 partide jucate, CSM Galați are 12 înfrângeri. Astfel, Corona Brașov, care are și avantajul terenului propriu, se poate califica în sferturile competiției.

Corona Brașov – șansă la tragerea la sorți. Nu același lucru se poate spune despre cele mai valoroase formații din handbalul feminin românesc. CSM București și Rapid București se vor confrunta în sferturile Cupei României. Alte partide tari din această fază a competiției sunt Gloria Bistrița – SCM Rm. Vâlcea și Dunărea Brăila – Gloria Buzău.

Celelalte meciuri care se vor disputa în 23 februarie sunt: Activ Prahova Ploiești – Dacia Mioveni; Știința București – CS „Liviu Rebreanu” Turda; CSM Roman – CSM Slatina; CSM Tg. Jiu – Măgura Cisnădie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button