Sport

CORONA BRAȘOV. Salvarea „lupilor” poate fi… Moș Crăciun

„Sper că ne va aduce Moș Crăciun câțiva stranieri”, a declarat antrenorul Otto Keresztes

  • ottokeresztes_2.jpg
 

Din campioana României, câștigătoare a Cupei României și finalistă a Ligii Mol, echipa de hochei Corona Brașov a devenit una mediocră, fără obiective importante.

Pentru acest sezon, „lupii” au ca obiectiv doar calificarea în play-off-ul Ligii Naționale, dar la cum se prezintă gruparea în această perioadă vor fi probeme în atingerea acestuia.

Principala vină aparține Adunării Generale a Acționarilor, care a reușit să „omoare” această echipă prin decizia de a închide ușa stranierilor. Apoi, Corona nu are fundași suficienți și degeaba a evidențiat acest lucru în nenumărate rânduri antrenorul Otto Keresztes, care a spus că are nevoie măcar de trei străini pe acest post. Degeaba fanii își strigă disperarea pe rețelele de socializare, întrucât pare că nimic nu poate să schimbe această decizie falimentară a conducătorilor. Pe lângă seria interminabilă de înfrângeri, mai grav este că lumea nu mai vine la patinoar, iar miercuri seară, în meciul cu HSC Miercurea Ciuc, de la Patinoarul „Olimpic”, „lupii” s-au simțit ca în deplasare. 

În conferința de presă de după paritda pierdută cu HSC Miercurea Ciuc, 2-5, antrenorul „lupilor”, Otto Keresztes, a menționat din nou că echipa are mare nevoie de întăriri.

„Totul s-a schimbat în debutul reprizei a treia când am primit acel gol în inferioritate numerică. A fost o mare greșeală a unuia dintre jucătorii noștri, care nu a scos pucul din zonă deși a avut ocazia. Sunt lucruri care se învață de la copii. Apoi, în momentul nepotrivit, unul dintre cei mai experimentați jucători a primit o eliminare pe care o putea evita. Nu vreau să spun nume, echipa pierde, echipa câștigă. Păcat de efortul depus. Nu ajunge să joci doar 40 de minute pentru a câștiga un meci. Se vede clar pe gheață faptul că nu avem stranieri și aici se face diferența. E clar că trebuie făcut ceva, e nevoie de stranieri. Această echipă are valoare, dar nu avem suficienți fundași de meserie. Cine pricepe hochei, vede acest lucru. Nu sunt un vrăjitor să pot face mai mult. Sper că ne va aduce și nouă Moș Crăciun ceva. Nu vreau 12 stranieri cum are Ciucul, eu vreau doar patru”. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Corona, o nouă înfrângere clară


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button