Sport

CORONA BRAȘOV, provocare în deplasare!

 

În etapa a 12-a a Diviziei A de handbal feminin, Corona Brașov are programată o deplasare dificilă, la Slobozia, urmând a întâlni duminică echipa locală CSM Unirea.

În clasament, între cele două echipe este o egalitate aproape perfectă: 9 partide jucate, 7 victorii, un egal și o înfrângere, cu câte 22 de puncte acumulate. Singura diferență este golaverajul: Corona are 305 goluri marcate, față de cele 277 ale Sloboziei.

Înaintea disputei, Alin Bondar, antrenorul Coronei Brașov, a declarat: „E un meci important pentru noi. Va prima forma sportivă avută la ora partidei. Am analizat bine toate aspectele jocului adversarelor, handbalistele noastre cunosc fiecare jucătoare rivală în parte și toate sistemele în care joacă, atac sau apărare. Ne dorim o victorie!”

Se știe, Corona Brașov se află, în prezent, pe poziția a 3-a, ocupanta locului 2, CSU Neptun Constanța, având o partidă în plus în Seria A a Diviziei A. 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button