Sport

CORONA BRAȘOV. Probleme pe postul de conducător de joc. Mariana Târcă încearcă să găsească soluții

 

După Andreea Pricopi, care va mai absenta o perioadă din cauza problemei la umăr, în Germania, la antrenamentul oficial dinaintea confruntării cu Bietigheim, s-a accidentat și Daniela Corban, astfel că pentru postul de conducător de joc mai există doar soluția Mihalela Tivadar, care încă nu pare să se fi acomodat la noua sa echipă.

„Corban a făcut unele teste la revenirea în țară și s-a descoperit o ciupitură de menisc. Din păcate, accidentarea este chiar la piciorul la care a mai avut probleme în trecut. Nu pot da eu un verdict în privința perioadei de absență. Trebuie să o vadă un medic specialist, care să își spună părerea. Am rămas doar cu Miki Tivadar pentru acest post, dar ea nu este încă în plenitudinea forțelor. Trebuie să căutăm alte soluții, alte fete care ar putea juca acolo. Este o perioadă grea pentru noi, sper să reușim să ne adunăm, întrucât urmează meciuri foarte importante în Liga Națională”, a declarat antrenoarea Mariana Târcă.

Altfel, de astăzi, gruparea brașoveană a pus în vânzare biletele pentru partida retur cu Bietigheim, din turul al doilea preliminar al Cupei EHF, care va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. Tichetele costă 10 lei la tribuna mare, respectiv 15 lei pentru cea mică, abonamentele fiind valabile și la acest meci. Biletele pot fi cumpărate de la sediul clubului, de la Sala Sporturilor.

În tur, nemțoaicele s-au impus cu 37-24.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button