Sport

CORONA BRAȘOV, prima șansă în returul cu Super Amara Bera Bera

 

Corona Brașov va juca mâine, de la ora 18.00, manșa a doua a duelului cu Super Amara Bera Bera, din turul al doilea preliminar al Cupei EHF la handbal feminin.

Gruparea de la poalele Tâmpei a ajuns la San Sebastian cu un avans bun, de cinci goluri, după succesul reușit în tur, 35-30.

Deși cele cinci goluri în plus oferă prima șansă Coronei, tehnicianul Ion Crăciun a comentat: „Noi suntem setaţi că pornim de la 0-0. Nu vrem să ne culcăm pe o ureche şi să fim relaxaţi pentru că nu vrem ca asta să ne coste. Manşa tur nu a fost uşoară şi s-a văzut că Bera Bera este o echipă care nu renunţă la luptă până în ultimul minut. În aceste condiţii, ne aşteptăm ca jocul să fie foarte greu dar nu cred că este imposibil de câștigat. Le-am studiat în această săptămână, dar pe de altă parte, cu siguranţă la fel au făcut şi ele cu noi, aşa că eu cred că jocul va fi diferit de manşa tur. Știm exact ce pot face rivalele. Trebuie să ne regrupăm. Nu am avut nici foarte mult timp să ne punem la punct problemele. Sper că fetele se vor mobiliza și vor face un meci bun. Este drept, sunt cinci goluri în plus. Înseamnă ceva, dar nu este foarte mult. Bera Bera joacă un handbal în viteză și trebuie să fim atenți, pentru că avantajul poate dispărea rapid”.

Delegația brașoveană a ajuns joi după-amiază în la San Sebastian, astfel că tehnicianul Ion Crăciun are doar două zile pentru a pregăti duelul.

Partida din „Polideportivo Municipal J.A. Gasca” din San Sebastian va fi arbitrată de polonezele Malgorzata Lidacka și Urszula Lesiak, observator EHF fiind maltezul Matthew Mamo.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare