Sport

CORONA BRAȘOV. Prezentarea antrenorului Martin Lacroix, o declarație trimisă prin email

 

Echipa de hochei pe gheață Corona Brașov are antrenor, Martin Lacroix, un canadian școlit în Franța. El a și ajuns la Brașov. Omul, probabil obișnuit cu ceea ce se întâmplă la toate echipele profesioniste, unde un tehnician nou are parte de o prezentare oficială, bine intenționat, a oferit o declarație pentru diriguitorii secției, care mai apoi a ajuns prin intermediul poștei electronice la reprezentanții presei.

„Am discutat cu multe persoane şi am cerut referinţe despre Braşov şi echipă, iar acestea au fost bune. Prima mea impresie este că forma fizică a jucătorilor e foarte bună. Am decis să facem un mic joc la primul antrenament la care am participat, ca să-mi fac o impresie despre jucători. Mâine (astăzi – n.r.) vom reveni pe gheaţă şi voi fi lângă ei. Am auzit multe despte Liga Mol, se pare că devine din ce în ce mai bună, de la an la an, cu un nivel foarte ridicat. Ştiu că s-au făcut transferuri importante şi cred că vom avea o echipă competitivă. Sezonul începe peste o lună, timp în care vom pregăti echipa aşa cum trebuie şi cred că vom atinge nivelul de formă cerut de competiţii. Mai întâi vreau să văd exact ce tip de jucători am şi apoi voi adapta stilul meu de antrenor. Vreau să găsesc un echilibru între atac şi apărare. Nu vreau decât să înscriem, dar, în acelaşi timp, să jucăm serios şi decis în apărare. Cred că fanilor trebuie să le oferim un joc frumos, rapid şi spectaculos”, sunt cuvintele noului tehnician al „lupilor”. 

FOTO: wolves.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare