Sport

CORONA BRAȘOV, prezentare pe site-ul FRF! Care este forța echipei?!…

 

În week-end vor începe partidele de baraj pentru promovarea în Liga 3 la fotbal. Meciurile vor avea loc pe 1, 5 și 9 august, de la ora 17.30.

Corona Brașov, reprezentanta județului nostru în baraj, face parte din Regiunea 3 – Grupa B, pe site-ul frf.ro fiind inserat, în dreptul ei, următorul comentariu: „După 2-1 cu Colțea în ce trebuia să fie o luptă în trei, trupa lui Călin Moldovan ajunge la baraj prin ieșirea din calcule a Preciziei Săcele. Forța echipei pare să stea în experiența careului Marian Cristescu – Rareș Forika – Marian Constantinescu – Mugurel Buga”.

În ceea ce privește obiectivul imediat al grupării brașovene, citiți AICI: BRAŞOV. Corona atacă promovarea în Liga 3

Despre Ocna Mureș, câștigătoarea Ligii 4 Alba, s-a scris: „Echipa pregătită de Gabriel Cotoară încearcă revenirea în L3, după o experiență recentă amară. În scurta perioadă de pregătire a remizat cu campioana din Mureș, s-a mai «încălzit» cu Industria Galda, iar acum e gata de marea provocare a anului!”.

Referitor la CS Gheorgheni, campioana județului Harghita, site-ul FRF a menționat: „Cumva la umbra tradiției hocheiului, clubul se dorește a completa lista de echipe din zonă care și-au făcut un nume în anii precedenți, după Sepsi din Covasna și Csikszereda. A ajuns la baraj fără vreo finală județeană, Sporting Odorheiu Secuiesc nebeneficiind de CIS”.

Toate partidele din Regiunea 3 – Grupa B se vor desfășura pe Stadionul „Central” din Ungheni, astfel:

CSM Corona Brașov –  CS Gheorgheni, 1 august

CS Ocna Mureș – CSM Corona Brașov, 5 august

CS Gheorgheni – CS Ocna Mureș, 9 august.

La Brașov, pe Stadionul „Tineretului”, sunt programate disputele din regiunea 3 – grupa A, astfel:

ACS Sepsi OSK Sfântul Gheorghe II  – CS Unirea Ungheni 2018, 1 august

CS Măgura Cisnădie – ACS Sepsi OSK Sfântul Gheorghe II, 5 august

CS Unirea Ungheni 2018 – CS Măgura Cisnădie, 9 august.

CITEȘTE ȘI: LIGA 4 BRAȘOV. INCREDIBIL! Precizia Săcele a pierdut la „masa verde” meciurile cu Corona și Colțea, fiind și amendată, din cauza coronavirusului! Decizia AJF-ului…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button