Sport

Corona Braşov poate începe noul sezon cum l-a încheiat pe precedentul, cu un trofeu. Meci tare la Bucureşti. Dave MacQueen, primele impresii

Corona Braşov, echipa care a dominat autoritar sezonul trecut atât în România, cât şi în Erste Liga, e gata să înceapă un an competiţional în care are de apărat trei trofee. Campioni în Erste Liga, Liga Naţională şi câştigători ai Cupei României, „lupii” pot începe noul sezon cum l-au încheiat pe precedentul, cu un trofeu.

Mâine seară, la ora 20.30, pe noul patinoar al Bucureştiului, Berceni Arena, Corona Braşov se va duela cu ACSH Gheorgheni pentru Supercupa României. Meciul va fi transmis pe TVR Sport.

„Totul e nou, e dificil ştim la ce să ne aşteptăm. E interesant să inaugurezi un nou patinoar. Aşteptăm cu nerăbdare acest meci. Întotdeauna startul de sezon e interesant, să vezi pe băieţi după câteva luni libere. E clar că energia e sus, ritmul e bun şi sunt bucuroşi să revină pe gheaţă. Antrenamentele au fost bune până acum. Când vom avea lotul complet su siguranţă vom fi bine. După acest meci mai avem două săptămâni în care vom munci împreună înainte de startul sezonului. Băieţii aşteaptă să începem meciurile”, a declarat antrenorul Dave MacQueen pentru Facebook Corona Braşov.

„Anul trecut a fost unul special, alături de un grup special. Atât la Braşov, cât şi la echipa naţională a României. Campionatul Mondial a fost o experienţă incredibilă pentru toată lumea, inclusiv pentru mine. Apoi, ceea ce am realizat cu această echipă la Braşov, să câştigu toate competiţiile în care joci, nu vezi foarte des. De acum, e clar că avem o ţintă mare pe spate. Dar, noi suntem campionii până când cineva va reuşi să ne ia titlul”, a adăugat tehnicianul pentru sursa citată.

FOTO: arhivă / © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button