Sport

CORONA BRAȘOV. Pe ce post și în locul cui poate veni Radu Iliescu?!… Directorul Radu Miclăuș a lămurit lucrurile

 

După apariția textului CORONA BRAȘOV – HANDBAL. Dedesubturile numirii noului coordonator de secție. SURSE…, Radu Miclăuș, directorul CSM Corona Brașov, a explicat că Mircea Cucuian este și va rămâne coordonatorul secției de handbal: „Nu s-a pus în nici un moment problema înlocuirii sale”.

Dacă Radu Iliescu va lucra la Corona Brașov, o va face de pe funcția de coordonator al întregii activități sportive a clubului, deținută în prezent de Petrică Stancu, al cărui contract va expira în data de 31 martie.

„Eu i-am propus lui Radu Iliescu să vină la noi. Încă nu știu dacă va accepta, iar apoi va trebui să aibă și o discuție cu primarul Allen Coliban”, ne-a declarat Radu Miclăuș, care a precizat că „Alexandru Dedu, președintele FRH, nu are absolut nici un amestec, nici măcar o influență în eventuala sosire a lui Radu Iliescu la Corona Brașov”.

Apoi, cu siguranță că mama lui Radu Iliescu nu va veni să lucreze la Corona Brașov, a mai menționat Miclăuș.

Inginer de profesie și urmând un curs de management sportiv la Academia FC Barcelona, Radu Iliescu își poate continua și activitatea de arbitru. 

„Dacă va veni la noi, iar echipa va promova, el nu va mai arbitra în Liga Națională feminină. O va face doar în campionatul masculin și în competițiile internaționale”, a afirmat Radu Miclăuș.

CITEȘTE ȘI: CORONA BRAȘOV. URMELE lăsate de fosta conducere, din administrația Scripcaru…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare