Sport

CORONA BRAŞOV, o nouă înfrângere costisitoare. Mariana Tîrcă, victorie în instanţă

  • tarca_10.jpg

Nu trece vreo zi fără să apară probleme la Corona Braşov, clubul finanţat de Municipalitate.

Astăzi, Mariana Târcă a câştigat în instanţă procesul cu clubul de la poalele Tâmpei, care a concediat-o, deşi a câştigat apelul la ANAD depus după celebrul caz „laserul”, din toamna anului 2019. În acel moment Mariana Tîrcă era director tehnic şi a susţinut că nu a avut nici o implicare în acest caz.

Astăzi, Judecătoria Braşov a decis: „Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta MARIANA TÎRCĂ, în contradictoriu cu pârâtul CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL CORONA BRAȘOV. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 44.149 lei reprezentând drepturi financiare derivate din Contractul de Activitate Sportivă nr. 67/27.06.2019. Obligă pârâtul la plata sumei de 131.333 lei cu titlu de despăgubiri pentru rezilierea nelegală a Contractului de Activitate Sportivă nr. 67/27.06.2019. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 50.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a cheltuielilor de judecată parțiale în cuantum de 11.814,96 lei. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Brașov. Pronunțată prin punerea solu?iei la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 24.06.2022”.

Astfel, clubul braşovean trebuie să îi plătească Marianei Târcă aproape 50.000 de euro. 

Decizia poate fi atacată cu apel în 30 de zile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare