Sport

CORONA BRAȘOV nu renunță! Rezultatul de astăzi din Divizia A…

  • corona_419.jpg

Echipa antrenată de Alin Bondar speră că va reuși, totuși, promovarea în Liga Națională la finele sezonului, în ciuda unor tensiuni produse în ultima vreme.

Corona Brașov a dispus astăzi, într-un meci disputat la Sala Sporturilor „D. P. Colibași, cu scorul de 34-29 (20-12), de CSM București II. Partida a contat pentru etapa a 14-a a Diviziei A la handbal feminin.

„O victorie care trebuia să fie mai clară. Din păcate, ne blocăm inexplicabil! Este mare păcat de munca lor! Muncesc enorm la antrenamente, ajung foarte ușor la finalizare, dar nu profită de efortul lor. Drumul este același. Trebuie încurajate să continue, să lupte până la capăt! Sunt niște fete extraordinar de talentate… Trebuie să treacă timpul peste ele, indiferent că vrem sau nu să acceptăm!”, a declarat la final tehnicianul Alin Bondar.

Astfel, Corona a acumulat 28 de puncte din 12 partide, fiind, momentan, pe locul 2 în clasament. Același număr de puncte, dar un meci mai puțin disputat, are Unirea Slobozia, ocupanta locului 3.

Lider este CSM Galați, cu 30 de puncte din 11 confruntări.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button