Sport

CORONA BRAȘOV. Noi contracte semnate!…

  • vacariumoraru.png

Conducerea CSM Corona Brașov a anunțat astăzi că handbalistele Patricia Moraru și Ana Maria Vacariu au semnate prelungirea contractelor și pentru sezonul 2022-2023.

  • Ana Vacariu Vacariu are23 de ani și joacă pe postul de inter stânga. A fost convocată de mai multe ori la lotul național de tineret. În sezonul trecut, ea a fost una dintre principalele marcatoare ale Coronei.

  • Patricia Moraru poartă tricoul cu numărul 77 și joacă extremă dreapta. Are 21 de ani și este de patru ori campioană națională și de trei ori vicecampioană națională de juniori. 

Așa cum am mai informat, la Corona vor continua și în stagiunea viitoare de Divizia A Raissa Marin, Flavia Munteanu și Diana Golanu. Alte cinci jucătoare au contracte în vigoare: Alexandra Dumitrașcu, Cristina Iordachi, Medeea Iordan, Bianca Voica și Ana Maria Berbece. Lor li se alătură portarul Elena Voicu, sosită de la Rapid București.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare