Sport

CORONA BRAȘOV – Misiune extrem de grea în Cupa EHF!!! Bietigheim este lideră în Germania!!!

 

Mâine seară de la ora 20.00, la Bietigheim, în Germania, Corona Brașov va întâlni formația locală SG BBM în primul meci din turul doi preliminar al Cupei EHF.

Handbalistele antrenate de Mariana Târcă vor avea în față niște adversare în mare formă, care au învins în ultima etapă din campionatul intern gruparea VfL Oldenburg cu scorul de 32-21 (20-7). Bietigheim este lideră în prima ligă germană, cu punctaj maxim după 5 etape disputate.

Contra lui Oldenburg, SG BBM a jucat în formula: Wester, Roch; S. Müller (6), Visser (6/2), Naidzinavicius (5/2), Malenstein (4), Da Silva (2), Anastacio (2), Biltoft (2), Yttereng (2), N. Müller (1), Hundahl (1), Lauenroth (1), Smeets, Schulze.

Despre partida cu Corona Brașov, Martin Albertsen, antrenorul danez al nemțoaicelor, a declarat conform site-ului oficial al clubului: „Liga din România este cel puțin la fel de valoroasă ca cea germană. Este un joc internațional, Brașovul are o echipă bună, dar avem nevoie de victorie. Sper ca fanii să ne împingă de la spate, prin încurajări fervente”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button