Sport

CORONA BRAȘOV. Mâța blândă…

 

Cu surle și trâmbițe, la ședința de joi a Consiliului Local, Petrică Stancu a fost anunțat ca noul șef al CSM Corona Brașov începând cu data de 1 martie – CITEȘTE: BRAŞOV. Numire SURPRIZĂ la ŞEFIA clubului CORONA. Şi secţia de handbal are un nou conducător

Mulți au spus că actualul metodist al grupării „galben-albastre” n-are experiență ca manager și că, tip docil fiind, va răspunde prompt comenzilor venite de la „vârf”. Să nu uităm, însă, că Petrică Stancu a fost o perioadă însemnată director la CSS Brașovia (să aibă, oare, legătură și chestia cu proiectul noului stadion?!…) și cam știe – după cum ne-au precizat foști angajați – cum se conduce un club sportiv.

„S-ar putea să nu le iasă pasiența celor de la Primărie. Petrică Stancu este un om diplomat, discret, dar extrem de corect. Ar putea fi «mâța blândă, care zgârie rău», dacă i se impun comenzi de prin sferele înalte”, ne-au relatat aceleași surse, care speră ca CSS Brașovia să rămână la fel ca până acum, adică în subordinea Ministerului Educației.

Pentrică Stancu are menirea de a recredibiliza activitatea unui club serios șifonat de cazul cu încălcarea regulamentului internațional antidoping, fiind conștient că nu se face primăvară doar cu o floare (patinajul viteză, subiect de laude și aplauze la Primărie – BRAŞOV. Prezenţă surpriză la şedinţa Consiliului Local (FOTO 2)). El trebuie să ia taurul de coarne și să demareze procedura auditului la nivelul întregii grupări, să știe cum și, eventual, cu ce pasiv pleacă la drum, pentru a nu i se înfunda ulterior. De asemenea, fiind bani publici la mijloc, e necesar ca rezultatele să fie anunțate într-o conferință de presă în mod transparent.

Apoi, așa cum Marius Fetti a fost numit șef la secția de handbal (devine din ce în ce mai clar că Simona Gogârlă va fi antrenoarea viitoarei formații feminine de Divizia A), sunt necesare și alte schimbări în organigrama clubului, așa cum s-a promis prin decembrie.

P.S. Am aflat că, prezent fiind la etapele de Cupă Mondială de sărituri cu schiurile de la Râșnov, ministrul Tineretului și Sportului a anunțat că se are în vedere demararea proiectului construirii unor tribune și a amplasării nocturnei la complexul de trambuline de pe Valea Cărbunării, prin intermediul CNI. Chestia asta se vehiculează, în buclă, de cel puțin 5 ani…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare