Sport

CORONA BRAȘOV. Martin Lacroix, prezentat oficial

 

Noul antrenor al echipei de hochei Corona Brașov, Martin Lacroix, a susținut astăzi prima conferință de presă de la venirea sub Tâmpa.

„Nu l-am prezentat în momentul în care a venit, pentru că nu își avea rostul. Omul căzuse din lună și trebuia să înțeleagă fenomenul, iar acum poate vorbi în cunoștință de cauză”, a declarat președintele secției de hochei de la Corona, Emilian Cernica.

„Din ce am văzut până acum, sunt mulțumit de ce avem la dispoziție. Voi putea spune mai multe după ce vom și disputa câteva meciuri. Băieții sunt serioși, profesioniști, muncesc la fiecare antrenament. Sunt mulțumit de lot. Încă sunt în faza în care învăț numele jucătorilor mei. Mă antrenez să le pronunț numele corect. Sunt multe lucruri noi pentru mine, dar mă bucur că sunt aici. Hocheiul s-a schimbat. Față de trecut, când echipele începeau meciurile cu trei linii și le încheiau cu două, acum formațiile bune folosesc patru linii. Noi suntem acoperiți și chiar avem concurență pe posturi. Va fi o concurență benefică pentru noi. Îmi va fi greu să decid cine va prinde echipa. Încă nu am multe cunoștințe despre Liga Mol. Am auzit, în schimb, numai lucrui bune despre această competiție. Voi descoperi cu timpul această ligă, care merge într-o direcție bună. Noi ne dorim să fim o grupare competitivă atât în România, cât și în Liga Mol. E devreme să vorbim despre câștigarea Ligii Mol. Vreau să văd că formația noastră devine din ce în ce mai bună pe zi ce trece. Cu siguranță, ne dorim să ajungem în play-off, după aceea totul este posibil. Nu am decis cine va fi căpitanul echipei, vom face acest lucru până la primul meci oficial. Cred că vom fi o echipă plăcută ochiului în acest sezon. Normal, ne-am dori să câștigăm primul meci. Dar, dacă nu se va întâmpla asta, nu mă voi panica. Cel mai important este ce se va întâmpla pe finalul sezonului”, a declarat Martin Lacroix.

Prezent la conferința de presă, Rory Rawlyk a comentat: „Antrenamentele au decurs foarte bine. Avem un grup unit, avem încredere înaintea acestui noi sezon. Sunt bucuros că m-am întors și aștept meciurile. Liga Mol a crescut de la an la an. Este mult mai competitivă. Avem o echipă care se poate lupta cu orice adversar. Trebuie să ne uităm doar la noi, să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut și să dăm 100% în fiecare meci. Toate partidele sunt importante. Data trecută când am fost aici am câștigat 14 meciuri la rând pe final de sezon regulat, dar nu am prins play-off-ul, pentru că am pierdut jocuri considerând că nu sunt importante. Scopul este să câștigăm trofee”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button