Sport

CORONA BRAȘOV. Martin Lacroix: „Nu sunt preocupat de situația în care ne aflăm acum, știu că putem mai mult”

 

Corona se va duela astăzi, de la ora 18.30, la Patinoarul „Olimpic”, cu Debrecen, în Liga Mol la hochei pe gheață, meciul urmând să fie livetext pe www.mytex.ro.

Înaintea confruntării, antrenorul Martin Lacroix a comentat: „Vom da tot ce putem pentru a câștiga 3 puncte. Venim după o deplasare complicată. În trei meciuri am obținut un singur punct. Știu că putem mai mult decât am demonstrat în ultima deplasare. Este foarte important să începem meciul bine și să nu ne pierdem concentrarea pe parcursul lui. Vom avea din nou patru meciuri în cinci zile, daca îl contabilizăm și pe cel de vineri, cu Progym, din Liga Națională. Duminică vom juca un alt derby, cu Miercurea Ciuc, iar luni o vom întâlni pe Dunaujvaros. Toate vor fi partide bune de hochei, impotriva unor echipe care te pot surprinde oricând. Chiar dacă jucătorii sunt puțin obosiți, vom face tot posibilul să ramânem concentrați și să castigă. cât mai multe puncte. Nu sunt preocupat de situația în care ne aflăm acum, știu că putem mult mai mult și sunt ferm convins că vom reveni repede la stilul de joc cu care i-am obișnuit pe fani până acum”.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Sărbătorește România la Patinoarul „Olimpic”, cu fasole, cârnați și vin fiert, înaintea meciului Corona Brașov – Debrecen


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button