Sport

CORONA BRAȘOV. Martin Lacroix: „Nu pot să dau un pronostic pentru această finală, dar ne dorim să fim campioni”

 

După primele două partide ale finalei Ligii Naționale la hochei pe gheață, care au avut loc la Patinoarul „Olimpic”, Corona Brașov și Sport Club Miercurea Ciuc sunt la egalitate, 1-1. 

Ciucanii au câștigat cu 3-1 meciul de debut al seriei care se decide în sistemul cel mai bun din șapte confruntări, după care „lupii” s-au impus clar, 5-2, în partida a doua.

„Am început cu două meciuri pe propria gheață și ne-am fi dorit să pornim cu 2-0 la general. Am pierdut, însă, prima partidă în care nu consider că am jucat slab, dar nici foarte bine. Am fost dezamăgiți, însă într-o serie cu șapte meciuri nu te panichezi când ești condus cu 1-0 la general. În cel de-al doilea duel am avut o evoluție solidă. A fost o confruntare mult mai fizică. Momentul crucial a fost reprezentat de acea superioritate de cinci minute în care am marcat de două ori. Au fost două reușite extrem de importante. A fost un meci bun. Am fost sub presiune, nu aveam o altă variantă în afara victoriei și sunt satisfăcut de răspunsul băieților. Practic, de acum seria a devenit una care se joacă în sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Nu va fi ușor, însă, dacă vom continua să jucăm cu această intensitate, avem o șansă importantă. Urmează două meciuri la Miercurea Ciuc, unde trebuie să fim foarte puternici. Cred că vor fi două confruntări similare cu cea de sâmbătă. Vor fi dueluri fizice. Scorurile vor fi strânse, cred. Nu pot să dau un pronostic pentru această finală, dar ne dorim să fim campioni. Atmosfera va fi extraordinară, sunt convins că mulți fani vor fi alături de noi. Publicul a fost minunat la Brașov. Avem suporteri extraordinari”, a declarat antrenorul Martin Lacroix.

Următoarele două meciuri ale seriei vor avea loc marți și miercuri în Harghita.

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button