Sport

CORONA BRAȘOV. Mariana Târcă: „Vrem victoria la Bistrița pentru a depăși blocajul acesta pe care nu îl putem nega”

 

Corona Brașov se va duela mâine, de la ora 16.00, în deplasare, cu CSM Bistrița, în etapa a șaptea a Ligii Naționale la handbal feminin. Deși adversara formației brașovene este una nou promovată, disputa nu se anunță una ușoară, mai ales că antrenoarea Mariana Târcă are mari probleme pe postul de conducător de joc. Mai mult, gruparea din Bistrița a reușit trei victorii în primele șase etape, una chiar la Craiova.

„În condiţiile în care avem atât de multe probleme pe postul de conducător de joc de unde lipsesc Pricopi, Cartaş şi Corban, orice partidă este grea. Sper că jucătoarele care vor evola în centru să dea un randament bun, să se adapteze şi să reuşim să facem un joc bun care să ne ajute să ne întoarcem acasă cu puncte. Suntem conştienţi că orice punct contează şi nu avem voie să mai facem paşi greşiţi. Am avut ghinionul să apară probleme medicale, dar trebuie să facem totul pentru a reuşi ceea ce ne propunem, indiferent de situaţie. Nu este uşor, presiunea este mare, dar dorinţă există. Fetele vor foarte tare să le iasă jocul, să adunăm puncte şi să depăşească blocajul acesta pe care nu îl putem nega. Tot ce le cer este să fie liniştite, să aibă curaj şi să joace handbalul pe care îl antrenăm. Din păcate, în meciuri se fac multe greşeli, pe care le pun pe seama faptului că sunt prea stresate. Numai de ele depinde să depăşească acest moment. Avem încredere în ele, ştim că pot mai mult. Am convingerea că dacă vor fi mai calme şi mai atente la ceea ce le cerem de pe bancă și vor gândi fiecare decizie pe care o vor lua în teren va ieși cum ne dorim cu toţii”, a declarat antrenoarea Mariana Târcă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button