Sport

Corona Brașov – marea surpriză a primei etape

Corona Brașov – marea surpriză a primei etape din Liga Națională de handbal feminin.

Jucătoarele antrenate de Alin Bondar au dat lovitura în Giulești, impunându-se în această seară, în fața Rapidului – echipă de Liga Campionilor, cu scorul de 29-25 (15-10).

Corona Brașov - marea surpriză | MyTex.ro
Corona Brașov - marea surpriză a primei etape 10

Corona Brașov – marea surpriză a primei etape. Se poate spune că artizana victoriei „galben-albastrelor” în fața Sorinei Tîrcă&Co. a fost Anica Gudelj, care a apărat senzațional. De fapt, portărița venită din Bundesliga la nou-promovata de la poalele Tâmpei a scos 22 de mingi din 47.

Golghetera Coronei a fost Azenaide Carlos (ex-Rapid), cu 8 reușite.

„Aceste fete merită toate felicitările. Indicațiile pe care le-am dat le-au folosit la maximum. A fost munca lor”, a declarat Alin Bondar după partidă.

Altfel, fanii rapidiști sunt nervoși în urma rezultatului, aruncând vina pe antrenorul danez Kim Rasmussen, adus în sezonul trecut în locul lui Carlos Viver. Unii i-au cerut deja demisia, iar un ultras l-a solicitat pe… Marius Șumudică pe banca tehnică.

În runda viitoare, Corona Brașov se va confrunta pe teren propriu cu Știința București.

Iată și celelalte rezultate ale etapei inaugurale din Liga Națională: CSM București – HC Zalău 33-16; Dacia Mioveni – Universitatea Craiova 27-33; Dunărea Brăila – Gloria Buzău 28-24; Gloria Bistrița – CSM Tg. Jiu 30-25; Rm. Vâlcea – Știința București 32-27; Minaur Baia Mare – Măgura Cisnădie 29-27.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare